Retourbeleid


Bij RevitalTrax streven we ernaar om je de best mogelijke producten en service te bieden. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, hebben we een retourbeleid opgesteld om je te helpen.


Retourneren?

Voorzie het pakket dat je terug wilt sturen van je contactgegevens en een ordernummer. Het ordernummer begint altijd met #RTAF. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om de retourzending correct te verwerken.

Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden vergoed, tenzij het retourneren het gevolg is van een fout van onze kant. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we binnen 14 werkdagen overgaan tot een terugbetaling op dezelfde manier zoals je hebt afgerekend.


30 dagen bedenktijd voor ongeopende producten

Je hebt recht op 30 dagen bedenktijd voor ongeopende producten, in de verzegelde verpakking, vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen. Deze periode biedt je de gelegenheid om je aankoop te heroverwegen. Na 30 dagen mag het product niet meer geretourneerd worden.


Niet-Goed-Geld-Terug binnen 30 dagen

Ons retourbeleid voor 'niet-goed-geld-terug' is van toepassing binnen 30 dagen na ontvangst van het product. Dit beleid is specifiek bedoeld voor situaties waarin je een ongewenste reactie op het product hebt ervaren, en niet voor gevallen waarin er nog geen of weinig resultaat is behaald.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending volgens dit beleid, mag maximaal 25% van het product zijn gebruikt.