Recensies


Based on 4468 reviews
93%
(4170)
4%
(197)
1%
(48)
1%
(33)
0%
(20)
M
Peptide Booster Face Cream
Mirella Van hest
Fijne creme

Ik vind de peptide booster cream heerlijk. Je hebt heel weinig nodig, het smeert goed uit. Jammer vind ik dat er gern zonnefilter in zit. Daarom gebruik ik deze creme alleen 's avonds.

Top product

Ik gebruik dit collageen al jaren en ben zeer tevreden met het resultaat
De eerste maanden elke dag gebruikt en nu om de dag om bij te houden. Mijn huid, nagels en haren zijn een stuk beter geworden. Kortom heel tevreden!

Top shampoo

Ik gebruik deze shampoo al enige tijd en geen extreme haaruitval meer en glanzend mooi haar. Ik gebruik de shampoo in combinatie met de conditioner.

Top

Zeer tevreden over het product en de levering.

Trekt snel in

Deze body lotion is echt heerlijk. Ik heb een zeer droge huid. Omdat deze bodylotion snel intrekt gebruik ik hem meerdere keren per dag. Zelf op mijn werk staat er eentje. Als mijn huid jeukt, smeer ik me hier graag mee in. (Eczeem)

A
2% Retinol Serum
Aafje vdW
Heerlijk serum

Fijn product om te gebruiken. Helaas kreeg ik er rode plekken van in mijn gezicht. Ik heb een zeer gevoelige huid. Op advies gebruik ik het nu om de dag. Dit werkt voor mij perfect. Mijn huid is heerlijk zacht.

Prima product

Prima product voelt fijn aan heerlijke shampoo

Zo zacht

Ik vind de scrub heerlijk aanvoelen nadat ik mijn gezicht ermee heb gewassen. Haalt ook alle viezigheid weg...

Super goed product

Ik ben 70 jaar en gebruik sinds enige tijd de collageen strips van Revitaltrax. Mijn huid voelt zacht en soepel en mijn rimpels zijn zeker verminderd. Maar naast de goede werking op de ouder wordende huid, werkt dit product ook heel goed om gewrichten soepel te houden en minder pijnlijk. Ik ben vast van plan dit product te blijven gebruiken. Ik ben fan voor het leven!

Erg tevreden!

Als een collega vraagt of je een cosmetische injectie hebt laten doen, weet je dat het werkt! Duidelijk minder zichtbare rimpels en een gladde, glanzende huid van zowel mijn gezicht als decolleté. Ik los het ‘s avonds voor ik ga slapen op in een glas water. Drinkt makkelijk weg omdat er geen smaak aan zit.

Fijn product

Gebruik het al een poos en krijg heel vaak complimenten (geien mijn leeftijd) dus ik ben erg tevreden over dit product

Peptide Booster Face Cream

Top creme

Collageenpoeder werkt echt!

Ik gebruik het Revitaltrax collageenpoeder sinds 2021. Mijn huid voelt egaler aan, rimpeltjes zijn verminderd en tijdens de 3 jaren gebruik komen er precies geen rimpels meer bij. Ik heb enkele maanden een ander collageenpoeder geprobeerd maar ben vlug terug overgestapt naar Revitaltrax! Zeer goed product!

Ik gebruik nu bijna 4 M het collageen. Mijn haar is dikker en minder fijne rimpeltjes!

Heel goed product!

Top product

Ik heb heel het gamma nekproducten.
Nu deze gekocht en gewoonweg goed product.
Hou van pompsysteem altijd de juiste dosering en je hoeft niet telkens pot meer open te doen.
Oogt ook nog eens mooi id badkamer

Zalige creme

Een hele zalige creme dat heel snel intrekt.
En niet te vettig is.
Liefst gebruik ik pompsysteem dus misschien voor in de toekomst

Gouden duo

Erg fijne producten. De cleanser reinigt zonder dat het de huid uitdroogt. De moisturizer voelt voedend aan en trekt toch ook snel in de huid. Beste cleanser die ik ken. Moisturizer ook zeer tevreden over.

Super!!

Ik gebruik het nu bijna 3 maanden, ik zie nu echt resultaat. Mijn haren, nagels en huid beginnen mooi te worden. Super product en zeker ook de serum Vitamine C.😊👍🏼

Fijn serum

Fijn serum. Trekt lekker snel in en prettig onder je dagcrème.

Ook werkzaam bij PDS!!!

Ik gebruik nu 4 weken elke ochtend de collageenpoeder. Tot mijn verbazing zijn mijn buikklachten(prikkelbare darmsyndroom)sterk verminderd! Ik heb nog wel af en toe de opgezette buik, maar ik hoef niet het toilet zo dicht mogelijk in de buurt te hebben. Geen run naar het toilet ‘s nachts of de volgende ochtend. Zal verdere details besparen, maar ik loop al jaren met hevige buikklachten, misselijkheid etc. Zeker toen de overgang eraan zat te komen, werden de klachten erger.

Geweldig product!

Ik gebruik het Vit. C serum nu 6 maanden, mijn huid is zoveel verbeterd, helder en pigment vlekjes vervagen...
Ideaal voor zomer en winter en in combinatie met de dag en nacht creme!

Goed product

Je voelt de versteviging

Top!

Heel erg blij mee tot zover

Fijn product!

Ik ben erg tevreden over het serum. Het geeft een frisse huid en is beslist niet vet. Ik blijf het gebruiken.

Nu al 2 jaar

Ik gebruik het nu al 2 jaar elke dag en ik merk dat de conditie van mijn huid beter is geworden. Blijft verbeteren. Voller, rimpels minder diep.